dijous, 23 de març del 2017

El Mosquit es congratula: Tres, són tres!!

El Mosquit es congratula: tres, són tres!!

Tot just hem començat el 2017 i ja hem tingut tres alegries de les quals fan època! No sé pas on podrem arribar, aquest any, si això segueix així!! Zzzzxxt!! Zzxt!


foto de Llibreria Index Vilassar.Una.

És nit de Reis quan la Care Santos, amiga d’aquesta casa, és proclamada guanyadora del 73è Premi Nadal de novel·la amb la seva obra “Media vida”. No em direu que el Nadal no és un senyor premi? És d’aquells que fan bon caldo. Enhorabona Care! Zzzzxxt, en el teu honor faig volada amb tirabuixó!


Dos.

foto de Llibreria Index Vilassar.Encara no havíem acabat gener i salta la notícia: el Marc Moreno, també amic i habitual en les presentacions de l’Índex, comissari del primer Vilassar de Noir i molt proper a Vilassar de Mar, s’alça amb el 8è premi Crims de Tinta, organitzat per l’editorial RBA amb la seva novel·la “Temps de rates”. Apa, Marc, que no ens estem de res, tu cada dia més ficat en les clavegueres! Zzzzxxvvt, faig un loop amb caiguda en picat!





Tres.

foto de Llibreria Index Vilassar.I per acabar-ho d’adobar, tot just començar febrer, ens arribà la notícia que el nostre amic i veí Antoni Iturbe guanya el Premi Biblioteca Breve de Seix Barral amb la seva novel·la A cielo abierto. Un cop més un premi, i aquest també amb tradició i reconegut prestigi, això sí que és guanyar un premi. Zzzzxxxvvt!! I aquí va un rabiüt ascens en vertical seguit d’una pirueta en ziga-zaga!


(Uffff, deixeu-me que faci un parèntesi per a descansar de tantes acrobàcies de felicitat..., ..., ...)

Un-Dos-Tres.

Si una cosa tenen en comú aquests tres autors, a més d’haver-se fet amb els corresponents premis i de lluir sengles somriures de somiatruites sense aterrar, zzzxtt!, és que són autors amb molt d’ofici, amb molta literatura a la sang, i amb una dedicació fora mida. Sí, és clar, i uns grams de traça, que això no està mai de més. Zzzzzzvvt!

Ah! I encara una altra cosa que tenen en comú... És que són amics de la casa i que en breu passaran per aquí perquè puguem compartir amb ells una estona de xerrada sobre la vida i les lletres.

Estigueu al cas de l’agenda de l’Índex, i estigueu en forma, que ens ve molta feina! Zzzzzzvvvt!



El Mosquit Llibre
Març 2017




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada