dijous, 20 d’abril del 2017

Recomanats Infantil i juvenil



PETITA A LA JUNGLA / PEQUEÑA EN LA JUNGLA
Marta Altés. Blackie Books. 14,90 euros

Ser petit pot resultar un gran problema a la jungla. La Monita no pot fer mai res divertit amb la manada per culpa de la seva mida; tot és massa alt, profund o perillós per a ella. Però un dia decideix afrontar les seves pors i demostrar als altres que la selva no és massa gran per a ella. Altés, una de les autores de literatura infantil amb més projecció internacional, demostra que amb curiositat i valentia es pot aconseguir tot el que un es proposa.

ELS IMAGINARIS / LOS IMAGINARIOS
A. F. Harrold. Blackie Books. 16,90 euros

El Rudger és el millor amic de l'Amanda. Encara que aquest no existeixi i només l'Amanda pugui veure'l, el Rudger viurà i sentirà al costat d'ella. Però un dia apareix el Bunting i vol emportar-se'l. ¿Pot sobreviure un amic imaginari sense algú que l'imagini? L'autor britànic planteja una història fantàstica sobre la fidelitat amb els amics, la pèrdua d'imaginació en els adults i l'amor i el respecte per la gent propera. Els dibuixos són de la irlandesa Emily Gravett.


PAX. UNA HISTORIA DE PAZ Y AMISTAD
Sara Pennypacker. Nube de tinta. 16,95 euros

Peter i Pax, la seva guineu domèstica, són inseparables. Però quan el seu pare ha de marxar a defensar el seu país i deixa Peter al càrrec del seu avi, aquest es veu obligat a abandonar Pax al bosc. Peter emprendrà una aventura de centenars de quilòmetres per recuperar el seu lleial amic mentre deixa enrere la seva infantesa. Mentre Pax espera el seu amo haurà d'aprendre a sobreviure als perills del bosc. Dos viatges iniciàtics paral·lels, explicats des de dos punts de vista, que parlen de confiança, adaptació i amistat. Les il·lustracions són de Jon Klassen.


ABC 
Xavier Deneux
Editorial Combel
 Un abecedari infantil. Cada doble pàgina presenta una lletra o grup de lletres i al costat trobem una paraula en anglès que comença per aquesta mateixa, i la seva traducció. Molts colors, dibuixos divertits, una edició molt acurada i en general molt adient per apropar les primeres lletres als més petits. 
Edat recomanada: a partir de 3 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada